Schietpartij Groningen

Het heftige voorval gebeurde gisteren rond 2000 uur. De Haddingestraat is afgezet.


Leidsestraat En Plein Hier Gefotografeerd Op 14 Juli 1971 Fotogr Rob C Croes Amsterdam Straat Gebouwen

Hij is uiteindelijk aan zijn.

. Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. 9 juli 2022 2016 uur. Drie gewonden Dader opgepakt Meer info HIERRR.

Te zien is hoe de schutter door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden. De man was betrokken bij een ruzie aan de Haddingestraat. De schutter is aangehouden.

De inhoud die je zocht is niet of niet meer beschikbaar. 09-07 Protestacties langs en op snelwegen. Hij werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht waar.

Een getuige filmde het incident. De man werd met ernstige. In Groningen loopt een ruzie tussen buurtbewoners uit de hand.

Schietpartij in de binnenstad van Groningen. Drie gewonden verdachte opgepakt Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij. Een van de personen die zaterdagavond gewond raakte bij een schietpartij in Groningen is overleden.

23 hours agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen. 1 day ago10 juli 2022 GRONINGEN Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in het centrum van Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt. Dat meldt de politie.

Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de. Dat meldt de politie. De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag.

Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de. Schietpartij in Groningen. Het gaat om een 50.

Ze schreeuwen en gooien enkele voorwerpen naar hem toe. 1 day agoMaandag 11 juli 2022 Het laatste nieuws het eerst op NUnl. Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen.

Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. 09-07 Drie gewonden bij schietpartij Groningen verdachte aangehouden. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond twee mensen gewond geraakt.

23 hours agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de. 1 day agoBij een schietpartij in de binnenstad van Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten. De schutter is voortvluchtig meldt de politie.

Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag. Schietpartij Groningen Senin 11 Juli 2022 Schietpartij in centrum Groningen. 1 day agoBij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond is een dode gevallen.

Schietpartij in centrum Groningen. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Twee van hen zijn naar het.

1 day agoBij de schietpartij zaterdagavond in de Haddingestraat in de stad Groningen is een vijftigjarige man uit Leeuwarden om het leven gekomen. 1 day agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt. Te zien is hoe de dader door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden en bekogeld met bierflesjes vervolgens een pistool trekt en meerdere malen de trekker overhaalt.

Hij is uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Een van de mannen valt direct op straat neer.

Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen Hij werd met ernstige verwondingen naar het. Rick ten Cate ProNews Producties Schietpartij in centrum Groningen. Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag.

1 day agoSchietpartij Groningen. 7 hours agoVideo 1156. Op deze video is te zien dat een groep van circa 10 personen een man uit de straat verdrijft.

Inmiddels is een verdachte opgepakt. 1 day agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat. Schietpartij in centrum Groningen.

Schokkende videobeelden van de schietpartij laten zien hoe hij gericht en van dichtbij wordt neergeschoten. Een man die probeert te vluchten trekt een wapen en lost meerdere schoten. Een van de personen die zaterdagavond gewond raakte bij een schietpartij in Groningen is overleden.

09-07 Protestacties langs en op snelwegen. De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden. 1 day agoGetuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen.

Te zien is hoe de schutter door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden en bekogeld met bierflesjes vervolgens een pistool trekt en meerdere malen de trekker overhaalt. Een getuige filmde het incident. 1 day agoVideo 1156.

Schietpartij in centrum Groningen. 09-07 Drie gewonden bij schietpartij Groningen verdachte aangehouden. 1 day agoGetuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen.

Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Hier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond. Vandaag 0650 64477 64477 views vandaag schieten groningen wtf straat pistool biem ruzie.

1 day ago10-07-2022 1542 Shutterstock. De hulpdiensten in Groningen reageren onder. De twee andere gewonden zijn een 47- en 58-jarige.

Twee andere mannen van 47 en 58.


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen


Pin Op Rijksoverheid Infographics


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel